Графік роботи: понеділок-п'ятниця 9:00-18:00
Телефони: 067-565-51-28 050-565-61-28
056-732-44-01 056-732-44-02

E-mail: igor_p@spike.dp.ua, spikeltd@i.ua

Смартфон HTC 10 Lifestyle Camellia Red

Смартфон HTC 10 Lifestyle Camellia Red. Купити в Дніпрі. Мобільні телефони. Смартфони. Персональна електроніка. Купити в інтернет магазині Spike. Дніпро.
Вибачте, але
ТОВАРУ НЕМАЄ В НАЯВНОСТІ


Артикул товару: 18448
Ціна: 5 922 грн
Оплата:
Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

Доставка:
- м. Дніпро - безкоштовно.
- від суми 14 000 грн – безкоштовно по Україні
- самовивіз в м. Дніпро
- Нова Пошта, Міст Експрес, Нічний Експрес

Характеристики Смартфон HTC 10 Lifestyle Camellia Red
Виробник

HTC

Модель

10 Lifestyle Camellia Red

Артикул

10 Lifestyle Camellia Red

Клас телефону

Смартфони

Іміджеві

Форм-фактор

моноблок

Кількість SIM-карт

1 SIM

Формат SIM-карти

Nano

Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G)

2G

3G

4G

Стандарти зв'язку (GSM)

850

900

1800

1900

Тип дисплея

Super LCD5

Діагональ екрану

5.2"

Роздільна здатність екрану

WQHD (2560х1440)

Процесор

Qualcomm Snapdragon 652

Частота процесора

1.8 GHz

Кількість ядер

8 core

Оперативна пам'ять

3 Gb

Вбудована пам'ять

32 Gb

Розширення пам`яті

microSD (TransFlash), до 256 Gb

Основна камера

12 Mpx

Фронтальна камера

5 Mpx

Функції камери

автофокус

спалах

геотегінг

панорама

HDR

Операційна система

Android 6.0

Мультимедіа

музичний плеєр

відеоплеєр

соціальні мережі

мобільні сервіси Google

ігри

Органайзер

календар

годинник

світовий час

будильник

калькулятор

нотатки

секундомір

диктофон

телефонна книга

Бездротові підключення

Bluetooth

WI-FI

NFC

Навігація

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Інтерфейси і підключення

audio 3.5 мм

USB Type-C

Ємність акумулятора

3000 mAh

Особливості

Gorilla Glass 4

Вбудовані датчики

цифровий компас

гіроскоп

датчик наближення

G-sensor

Безпека

Fingerprint

Вага

161 г

Колір

червоний

Країна виробництва

Китай

Гарантія, міс

12

Зустрічайте HTC 10. Смартфон, при створенні якого компанія HTC скрупульозно вивіряла і відточувала кожну деталь. У ваших руках повний контроль над персоналізацією пристрої та продуктивність, що встановлює нові стандарти. Ви отримаєте доступ до таких інноваційним рішенням, як система оптичної стабілізації зображення (OIS), реалізована в обох камерах смартфона, і повноцінний 24-бітний Hi-Res Audio звук. HTC знають, яким повинен бути справжній флагман.

Натхнення, втілений у металі
Краса світу, що знайшла відображення в суцільнометалевому корпусі. Ми з величезною увагою поставилися до дизайну кожної деталі HTC 10. І не зупинилися на цьому — кожен елемент доведений до досконалості. Від виразною дзеркальної окантовки майстерно сконструйованого двоколірного корпусу до відточеного дизайну кнопки включення.

Камера нового покоління
HTC 10 оснащений, мабуть, кращою камерою серед представлених сьогодні на ринку смартфонів. Ти оціниш такі інновації як перша у світі система оптичної стабілізації, реалізована як в основній, так і у фронтальній камерах, 12 мільйонів чутливих елементів UltraPixel, швидка лазерна фокусування і багато іншого. Про це свідчить і одна з найвищих оцінок камер, отримана HTC 10 (88 балів DxOMark).

Розкішний Hi-Res Audio звук
HTC 10 задає новий золотий стандарт якості відтворення звуку. Нова акустична система HTC BoomSound Hi-Fi edition, система особистих звукових профілів і навушники, сертифіковані Hi-Res Audio. Все це ідеально працює в HTC 10, пристрої з сертифікованої підтримкою Hi-Res Audio. Важко повірити, що смартфон здатний забезпечити такий звук.

Бездоганна продуктивність
В HTC 10 додатки запускаються швидше і працюють більш плавно, екран відгукується на кожне твоє дотик, а програми працюють бездоганно. Це саме те, що ти очікуєш від дійсно кращих у своєму класі апаратної частини і програмного забезпечення, налаштування яких доведена до досконалості.

Створений, щоб працювати довгі години без підзарядки
Кожна деталь HTC 10 створювалася так, що б пристрій працювало швидше, використовуючи при цьому менше ресурсів і заощаджуючи заряд батареї. Тому про розетці ти можеш забути на 2 дні. При цьому при зарядці смартфон не нагрівається, а батарея заряджається швидше, ніж коли-небудь — швидкість заряду від нуля до 50% складе всього 30 хвилин.

Недолік світла — не перешкода
Можна чекати ідеального освітлення для відмінних фотографій. А можна довіритися основній камері HTC 10, яка захоплює до 136% більше світла на кожному знімку. Ніякої магії — лише технологія UltraPixel нового покоління, доповнена оптичною стабілізацією і світлосильним об'єктивом f/1.8. До речі, в будь-яких умовах освітлення твої фотографії похвастают високою роздільною здатністю — адже ми розмістили 12 мільйонів чутливих елементів UltraPixel (кожен розміром 1.55 μm) на сенсорі основної камери.

Селфи як мистецтво
Фронтальна камера HTC 10 виробляє не менше враження, ніж основна. Розмір її світлочутливих елементів збільшений, об'єктив має діафрагмою f/1.8, а екран чудово виконує роль спалаху. Яскравими будуть не тільки фотографії, але і спогади, адже ширококутний об'єктив дозволить відобразити не тільки твій портрет, але і компанію друзів на тлі веселої вечірки. Ми вже говорили, що вперше в світі зробили фронтальну камеру з оптичною стабілізацією? Пора вступати в епоху бездоганних селфи.

Згадувати? Ні, жити заново
Живе відео гідно живого звуку. В HTC 10 зйомка відео у форматі 4К вперше доповнено записом Hi-Res стереозвуку 24 біт. Аудіодоріжка, записана в цьому форматі, містить у 256 разів більше деталей і відтворює в два рази більший діапазон частот. Уяви собі запис рок-концерту з такою якістю відео та звуку. А тепер натисни Play, щоб прожити цей момент заново.

Фокус в одну мить... І навіть трохи швидше
Момент неповторний. Камера HTC 10 стартує за 0.6 секунди — тобто майже миттєво. Але наш лазерний автофокус другого покоління працює ще швидше. Насправді, настільки швидко, що він жартома справляється з режимом серійної зйомки.

Просто фотографуй
Ми переробили камеру HTC 10 для ще більш інтуїтивного управління. Одне натискання — і ти отримуєш відмінні знімки. Але це не означає, що ми сховали всі налаштування — вони доступні прямо під час зйомки. Ну а якщо твої завдання вимагають ще більш серйозного підходу — режим Профі дає розширені можливості, включаючи підтримку формату RAW.



Дані про виробника Смартфон HTC 10 Lifestyle Camellia Red.
HTC. Купити в Дніпрі
Виробник: HTC
Офіційний сайт: www.htc.com

Відгуки о Смартфон HTC 10 Lifestyle Camellia Red

Відгуків о Смартфон HTC 10 Lifestyle Camellia Red немає. Ваш відгук може бути першим!



Каталог


АДРЕСА ТА ТЕЛЕФОНИ
ТОВ "Спайк"
м.Дніпро
вул. Столярова, 5
067-565-51-28
050-565-61-28
056-732-44-01
056-732-44-02
COPYRIGHT
SPIKE. Інтернет магазин електроніки та побутової техніки. Дніпро. 2015-2022г.
Усі права захищені.

ДІЗАЙН ТА ПІДТРИМКА
Герасимов Олексій