Графік роботи: понеділок-п'ятниця 9:00-18:00
Телефони: 067-565-51-28 050-565-61-28
056-732-44-01 056-732-44-02

E-mail: igor_p@spike.dp.ua, spikeltd@i.ua

Смартфон CATERPIILLAR CAT S41 Black

Смартфон CATERPIILLAR CAT S41 Black. Купити в Дніпрі. Мобільні телефони. Смартфони. Персональна електроніка. Купити в інтернет магазині Spike. Дніпро.
Вибачте, але
ТОВАРУ НЕМАЄ В НАЯВНОСТІ


Артикул товару: 26774
Ціна: 12 999 грн
Оплата:
Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

Доставка:
- м. Дніпро - безкоштовно.
- від суми 14 000 грн – безкоштовно по Україні
- самовивіз в м. Дніпро
- Нова Пошта, Міст Експрес, Нічний Експрес

Характеристики Смартфон CATERPIILLAR CAT S41 Black
Виробник

Caterpillar

Модель

CAT S41 Black

Артикул

CAT S41 Black

Клас телефону

Смартфони

Multi SIM

Захищені

Форм-фактор

моноблок

Кількість SIM-карт

2 SIM

Формат SIM-карти

Nano

Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G)

2G

3G

4G

Стандарти зв'язку (GSM)

850

900

1800

1900

Тип дисплея

TFT

Діагональ екрану

5.0"

Роздільна здатність екрану

FullHD (1920х1080)

Процесор

Mediatek MT6757 Helio P20

Частота процесора

2.3 GHz

Кількість ядер

4 core

Оперативна пам'ять

3 Gb

Вбудована пам'ять

32 Gb

Розширення пам`яті

microSD (TransFlash), до 256 Gb

Основна камера

13 Mpx

Фронтальна камера

8 Mpx

Функції камери

автофокус

спалах

геотегінг

розпізнавання обличчя

Операційна система

Android 7.0

Мультимедіа

музичний плеєр

відеоплеєр

соціальні мережі

мобільні сервіси Google

FM-радіо

ігри

Органайзер

календар

годинник

світовий час

будильник

калькулятор

нотатки

секундомір

диктофон

телефонна книга

Бездротові підключення

Bluetooth

WI-FI

Навігація

BeiDou

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Інтерфейси і підключення

microUSB

audio 3.5 мм

Ємність акумулятора

5000 mAh

Особливості

IP68 certified

MIL-STD 810G

Corning Gorilla Glass 5

Вбудовані датчики

цифровий компас

датчик наближення

G-sensor

Розміри (мм)

152 x 75 x 12.9 mm

Вага

218 г

Колір

чорний

Країна виробництва

Китай

Гарантія, міс

12

Мобільний телефон Caterpillar CAT S41 Black - це ударостійкий телефон від Caterpillar, призначений для людей, які ведуть активний спосіб життя, бажаючих залишатися на зв'язку з усім світом. Смартфон відповідає стандарту захисту IP68 і здатний витримати занурення в воду на глибину до двох метрів протягом години, його можна упустити з висоти 1.5 метра на бетон, він не пропускає пил. Більш того, відповідність військовим стандартам MIL-STD-810G означає можливість використання S41 при температурі від -25 ° C до + 55 ° C.

Мультисенсорний 5 "IPS-дисплей з роздільною здатністю 1920 х 1080 пікселів прикритий захисним склом Corning Gorilla Glass 5 і має можливість взаємодії вологими руками. Caterpillar CAT S41 має восьмиядерний процесор MediaTek Helio P20, пов'язаний з 3 ГБ оперативної пам'яті. Операційної системою обрана Google Android 7 Nougat . Апарат без особливих зусиль впорається з простими і навантаженими додатками.

З розширених функцій варто відзначити наявність в телефоні FM-приймача і вбудованого MP3-плеєра. Для зберігання улюблених музичних композицій в ударостійкий водонепроникний телефон CAT S41 можна використовувати вбудовану пам'ять 32 ГБ або карту пам'яті типу microSD. Заслуговує на увагу і 13 Мп камера з автофокусом і LED спалахом, завдяки якій ви зможете зафіксувати найбільш захоплюючі моменти свого життя, так само є фронтальна 8 Мп камера.

Максимально міцний смартфон Caterpillar CAT S41 захищений практично від будь-яких видів зовнішніх впливів. Смартфон підтримує використання двох сім-карт і високошвидкісний зв'язок 4G LTE, він доповнений двома камерами для зйомки відео і фото, а також спілкування в чатах. Він стане прекрасним варіантом могутнього засобу зв'язку з додатковими функціями для нестандартних умов використання.

Жорсткий і надійний. Перший шар захисту Caterpillar CAT S41 представлений корпусом з прогумованого чорного пластику з ребрами жорсткості. Він кріпиться болтами по торця - у смартфона просто немає шансів випадково розлетітися на складові частини. microUSB-гніздо, екрановане спеціальною заглушкою. На правій стороні знаходяться слоти під карту пам'яті і сім-карти, обидва слота мають власні заглушки. Яскравий 5-дюймовий IPS-дисплей закритий захисним склом Gorilla Glass 5, завдяки якому ви можете носити смартфон без захисного чохла поруч з будь-якими предметами - екран не подряпався і не розколеться. Захист ступеня IP68 гарантує, що пил, дрібні частинки, а також волога і вода не проникнуть під корпус смартфона (при закритих заглушках).

Зручне управління. Смартфон Caterpillar CAT S41 оснащений добре помітними механічними кнопками. Якщо вам потрібен приголомшливо захищений і при цьому досить потужний смартфон, можна купити Caterpillar CAT S41 Black. Він переживе купання у воді або бруду, не розплющило під колесом легкового автомобіля, навіть короткочасне перебування в вогні викличе лише незначне пошкодження корпусу пристрою. Зручний, надійний і практичний, CAT S41 розрахований на роботу в дійсно екстремальних умовах.

Ви активна людина і любите екстрим? Ваша діяльність пов'язана з виробництвом або будівництвом? Тоді, можливо, вам доводилося випадково розбивати улюблений смартфон - корпус і крихкий екран не змогли відповідати вашому способу життя. У століття цифрових технологій важко залишитися без засоби мобільного зв'язку, але який гаджет зможе витримати рухливий темп, сполучений з усякого роду випадковостями? Наша відповідь - смартфон Caterpillar.

Протиударний смартфон від Caterpillar. Творець протиударного смартфона - компанія Caterpillar, світовий лідер в сфері виробництва будівельного і гірського устаткування. Від продукції такого солідного концерну очікують надійність, тривалу експлуатацію, зручність використання. За випуск смартфонів під брендом Caterpillar відповідає англійська фірма Bullitt Mobile, але самі телефони розробляють і збирають в Азії на потужностях Compal. Можливість купити смартфони Caterpillar перших моделей з'явилася в 2009 році. Смартфон «Катерпіллер» позиціонується як пристрій, повністю захищене від проникнення пилу і вологи при зануренні у воду на глибину одного метра. Виробник уточнює, що гаджет був успішно протестований по американському військовому стандарту на вплив: вібрації; вологи; ударів; температури.


Дані про виробника Смартфон CATERPIILLAR CAT S41 Black.

Виробник:
Офіційний сайт:

Відгуки о Смартфон CATERPIILLAR CAT S41 Black

Відгуків о Смартфон CATERPIILLAR CAT S41 Black немає. Ваш відгук може бути першим!



Каталог


АДРЕСА ТА ТЕЛЕФОНИ
ТОВ "Спайк"
м.Дніпро
вул. Столярова, 5
067-565-51-28
050-565-61-28
056-732-44-01
056-732-44-02
COPYRIGHT
SPIKE. Інтернет магазин електроніки та побутової техніки. Дніпро. 2015-2022г.
Усі права захищені.

ДІЗАЙН ТА ПІДТРИМКА
Герасимов Олексій