Графік роботи: понеділок-п'ятниця 9:00-18:00
Телефони: 067-565-51-28 050-565-61-28
056-732-44-01 056-732-44-02

E-mail: igor_p@spike.dp.ua, spikeltd@i.ua

Квадрокоптер SKYTECH L600 BRILLIANT HD (black)

Квадрокоптер SKYTECH L600 BRILLIANT HD (black). Купити в Дніпрі. Гаджети. Квадрокоптери. Hi-Tech технології. Купити в інтернет магазині Spike. Дніпро.
Вибачте, але
ТОВАРУ НЕМАЄ В НАЯВНОСТІ


Артикул товару: 26856
Ціна: 2 899 грн
Оплата:
Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

Доставка:
- м. Дніпро - безкоштовно.
- від суми 14 000 грн – безкоштовно по Україні
- самовивіз в м. Дніпро
- Нова Пошта, Міст Експрес, Нічний Експрес

Характеристики Квадрокоптер SKYTECH L600 BRILLIANT HD (black)
Виробник

Skytech

Модель

L600 BRILLIANT HD (black)

Артикул

L600 BRILLIANT HD (black)

Дальність передачі сигналу пульта

80 м

Вага

155 г

Максимальний час польоту

9 хвилин

Умови функціонування (система огляду)

поверхня з чітким малюнком і достатнім освітленням

Камера

з камерою

Функція повернення на точку зльоту

з функцією

Функція FPV

з функцією

Робочі частоти пульта

2.4 GHz

Батарея пульта

4xAA

Робоча напруга пульта

6 V

Колір фюзеляжу

чорний + жовтий

Висота

45 мм

Довжина

220 мм

Країна виробництва

Китай

Гарантія, міс

12

Квадрокоптер Skytech L600 BRILLIANT HD (black) - справжній діамант від Skytech серед величезного розмаїття квадрокоптера. L600 стане знахідкою для любителів подібної техніки. Дана модель, це поєднання передових ноу-хау технологій, практичності, надійності і витонченості зовнішнього виконання з насиченістю опцій і функціональних можливостей.

Складаюча конструкція Skytech L600 Brilliant HD Optical Flow Foldable 6 Axis, забезпечує надійний захист лопатей гвинтів від пошкоджень при перенесенні і зберіганні. З основних ультрасучасних втілених технологій Skytech L600, може похвалитися високоякісною HD-камерою з функцією FPV дозволяє переглядати відео в режимі реального часу, режим «headless» -обезглавленний режим, функція автоматичного повернення «One key return» і багато іншого.
Функція оптичної стабілізації в парі з 6-ти осьовим гіроскопом забезпечать стабільний політ навіть в умовах замкнутого простору, не побоюючись зіткнень з поверхнями.

Яскрава LED-підсвітка не дозволяє втрачати візуальний контакт з дроном, навіть в умовах повної темряви на максимальному видаленні. Потужний знімний акумулятор, ємністю 1000 мАг, здатний підтримувати безперервний політ до дев'яти хвилин з видаленням до шістдесяти метрів від пульта. Навіть не тривалий поверхневе тестування покаже, що управляти Skytech L600 зможе навіть той, у кого зовсім немає досвіду використання апаратів даного типу, освоюючи всі тонкощі пілотування практично інтуїтивно, отримуючи величезне задоволення.

Квадрокоптер, він же мультикоптер або дрон - безпілотний многороторний вертоліт. Цей винахід став популярним як серед любителів, так і серед професіоналів завдяки своїм невеликим габаритам, зручності і точності управління, величезної потужності і хорошою маневреності.

Що таке квадрокоптер і його призначення? Квадрокоптер - вертоліт, який оснащений чотирма несучими гвинтами. Але є моделі з великою кількістю лопатей. Вони набагато могутніше і стабільніше. Ці пристосування дозволяють вести аерозйомку на висоті до двох кілометрів, можуть передавати зображення на екран в реальному часі і робити якісні знімки. Найчастіше такі пристрої використовують професіонали з метою отримання інформації з місця аварії, яка сталася у важкодоступному місці. Простіші квадрокоптера зазвичай використовують діти, щоб пограти. Прості моделі не мають камери.

Керований квадрокоптер здійснює свій політ і маневри за допомогою дистанційного пульта управління. На ньому знаходяться два важелі, один з яких відповідає за рух апарату вгору і вниз, а також обертання навколо осі, а інший може направляти пристрій в різні боки. Працює цей вид вертольота від акумулятора. Він може підтримувати зв'язок з пультом на відстані двох кілометрів.

Пристрої квадрокоптера в залежності від моделей трохи відрізняються. Так, квадрокоптер з функцією трансляції відео необхідно пов'язати зі смартфоном або андроидом за допомогою спеціальної програми. Вона також дає можливість змінювати положення камери на самому вертольоті для більш вдалого кадру і кращої оглядовості. Зйомка здійснюється в реальному режимі. Після того, як буде спійманий вдалий кадр, слід натиснути кнопку смартфона, після чого камера квадрокоптера зробить фото. Варто зазначити, що зроблені знімки і аерозйомка виходять прекрасної якості.

Є і більш вдосконалені моделі - квадрокоптера з камерою і вбудованим дисплеєм на пульті. У цьому випадку немає необхідності пов'язувати цей апарат з девайсом. Всі дані будуть транслюватися на вбудований екран на дистанційному пульті управління.


Дані про виробника Квадрокоптер SKYTECH L600 BRILLIANT HD (black).
SkyTech. Купити в Дніпрі
Виробник: SkyTech
Офіційний сайт: www.skytech

Відгуки о Квадрокоптер SKYTECH L600 BRILLIANT HD (black)

Відгуків о Квадрокоптер SKYTECH L600 BRILLIANT HD (black) немає. Ваш відгук може бути першим!



Каталог


АДРЕСА ТА ТЕЛЕФОНИ
ТОВ "Спайк"
м.Дніпро
вул. Столярова, 5
067-565-51-28
050-565-61-28
056-732-44-01
056-732-44-02
COPYRIGHT
SPIKE. Інтернет магазин електроніки та побутової техніки. Дніпро. 2015-2022г.
Усі права захищені.

ДІЗАЙН ТА ПІДТРИМКА
Герасимов Олексій