Графік роботи: понеділок-п'ятниця 9:00-18:00
Телефони: 067-565-51-28 050-565-61-28
056-732-44-01 056-732-44-02

E-mail: igor_p@spike.dp.ua, spikeltd@i.ua

Кухонный комбайн KENWOOD Chef Sense (KVC 5100 T)

Кухонный комбайн KENWOOD Chef Sense (KVC 5100 T). Купити в Дніпрі. Кухонна техніка. Кухонні комбайни. Дрібна побутова техніка. Купити в інтернет магазині Spike. Дніпро.
Вибачте, але
ТОВАРУ НЕМАЄ В НАЯВНОСТІ


Артикул товару: 28281
Ціна: 9 999 грн
Оплата:
Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

Доставка:
- м. Дніпро - безкоштовно.
- від суми 14 000 грн – безкоштовно по Україні
- самовивіз в м. Дніпро
- Нова Пошта, Міст Експрес, Нічний Експрес

Характеристики Кухонный комбайн KENWOOD Chef Sense (KVC 5100 T)
Виробник

Kenwood

Модель

Chef Sense

Артикул

KVC5100T

Тип

кухонна машина

Потужність

1200 Вт

Об'єм основної чаші

4.6 л

Об'єм чаші блендера

відсутня

Кількість швидкостей

8

Функції

тістозамішувач

змішування

міксер

Режими

імпульсний режим

Насадки

крюк для тіста

K-насадка для збивання

вінчик

Особливості

захисне блокування

захист від бризок

планетарний рух насадок

Габарити

30х41х29.5 см

Вага

8.7 кг

Колір

білий

Країна виробництва

Китай

Гарантія, міс

60

Кухонний комбайн KENWOOD Chef Sense (KVC 5100 T)

Професіонал на Вашій кухні. Кухонна машина Chef Sense від Kenwood - це поєднання сучасного дизайну, зрозумілого управління, високої продуктивності і неймовірною надійності для приготування різноманітних страв. Значний запас потужності в поєднанні з трьома приводами, 6 швидкостями і різноманітністю насадок дозволяють пристрою ефективно впоратися з поставленими завданнями і продемонструвати ідеальний результат. Kenwood KVL 5100 - кращий помічник на Вашій кухні.

Надійні матеріали і стильний дизайн. Бренд Kenwood славиться не тільки дотриманням фірмового дизайну, а й неймовірною надійністю своєї побутової техніки. І Kenwood Chef Sense не стала винятком. Корпус кухонної машини представлений гармонійним поєднанням металу і білого пластику, який має не тільки стильний вигляд, але і простий у догляді. Містка чаша об'ємом 4,6 л також виконана з якісних матеріалів, що забезпечує її надійність, довговічність, а також стійкість до перепадів температур.

Комплект насадок. Машина комплектується трьома основними насадками: сферичним віночком для збивання і замісу рідких інгредієнтів, фірмової К-насадку у вигляді літери для ідеального вимішування продуктів різної консистенції і тістомісильні гаком, завдання якого справлятися навіть з самим тугим тестом. Одна з особливостей кухонних машин від Kenwood - це можливість доукомплектувати свій пристрій різними насадками, яких існує понад 20. Створіть свого ідеального помічника разом Kenwood!

Управління та кількість швидкостей. Kenwood KVL 5100 має зрозуміле механічне управління, яке представлено поворотним регулятором на правій частині пристрою і примітно своєю простотою і надійністю. Потужність приладу при цьому становить 1200 Вт. Для роботи кухонної машини є 6 швидкісних режимів, а також імпульсний режим і режим плавного старту, який дозволяє поступово нарощувати швидкість обертів.

Продумана і безпечна конструкція. Щоб запобігти розбризкування змішуються інгредієнтів, робоча чаша оснащена пластикової прозорою кришкою з отвором для додавання продуктів. Сама ж чаша має зручні ручки, завдяки яким перемістити навіть наповнену ємність не складе особливих труднощів. Для безпеки під час роботи передбачений спеціальний захисний механізм, який автоматично зупиняє мотор при відкриванні кухонної машини. Довірте свої кулінарні шедеври Kenwood Chef Sense!

Компанія Kasuga Radio Co., Ltd. народилася в місті Komagane (префектура Nagano). Перший час фірма випускала високочастотні трансформатори. І лише в 1986 році змінюється назва компанії на Kenwood Corporation. Сьогодні вона має великий спектр діяльності: виробляє аудіоапаратури для дому та автомобіля, створює рації, мобільні телефони та аксесуари до них, засоби спеціального зв'язку, периферійні пристрої для комп'ютерної техніки. Компанії належать розробки і в інших галузях.

Для завоювання довіри споживачів компанія має розгалужену мережу з реалізації товару і по його сервісному після продажному обслуговуванню. Потреби місцевих ринків задовольняються шляхом створення регіональних виробництв, які працюють на потреби покупців Kenwood в 120 країнах.


Дані про виробника Кухонный комбайн KENWOOD Chef Sense (KVC 5100 T).
KENWOOD. Купити в Дніпрі
Виробник: KENWOOD
Офіційний сайт: www.kenwood.com

Відгуки о Кухонный комбайн KENWOOD Chef Sense (KVC 5100 T)

Відгуків о Кухонный комбайн KENWOOD Chef Sense (KVC 5100 T) немає. Ваш відгук може бути першим!



Каталог


АДРЕСА ТА ТЕЛЕФОНИ
ТОВ "Спайк"
м.Дніпро
вул. Столярова, 5
067-565-51-28
050-565-61-28
056-732-44-01
056-732-44-02
COPYRIGHT
SPIKE. Інтернет магазин електроніки та побутової техніки. Дніпро. 2015-2022г.
Усі права захищені.

ДІЗАЙН ТА ПІДТРИМКА
Герасимов Олексій